itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Fa'ata'otoga puipui puipui ole Malosiaga

O le tele lava, o le fa'aogaina o le vevela ma le fa'asusu o le susū o mea ia e lua i totonu o lemamanu puipui puipui faaonaponei , mafaufau i le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaauau o se tasi o autu sili ona vevela e le mafai ona tatou le amanaiaina. Afai e te nofo i se tau malulu, o le ea paʻu e fai ma pa puipui e puipuia ai le vevela. I le isi itu, pe a faʻafefeina e le pu i totonu o le puipui puipui tioata le vevela, e mafai ona tuʻuina atu le mafanafana mo avanoa i fafo atu o le tioata, ma faʻaitiitia ai le manaʻoga i luga o lau faʻavevela i totonu.

puipui puipui facade

Faiga puipui puipui e masani ona fesoasoani i fale maualuluga i le vaega taua o le malosi o le malosi, o se autu ua avea ma popolega faʻatasi o le faʻatupulaia o le tele o le faitau aofaʻi o le lalolagi. Ia manatua o le facade paʻu lua, ona o le lua vaeluagalemu i le va o laulau e lua faʻamalosia le malosi insulating faiga e faasaga i matagi, maualuga i le vevela ma le leo, e ofoina atu se avanoa multifunctional. E mafai fo'i ona fa'aleleia lou puipui puipui fa'afale ile fa'aleleia e pei ole inlets, fa'au i fafo, po'o le ea fa'asolo e manuia ai le fa'atinoga o le facade. I le maketi o loʻo i ai nei, e masani lava ona sili atu le lelei o le faʻaogaina o tioata tioata, ma o le isi luʻitau o le tuʻuina atu lea o se faiga alumini alumini faʻafefete sili ona lelei e ofoina atu ai se faʻamaʻi sili ona lelei. I le avea ai o se tulafono, o le U-Value na afua mai i le faʻaliliuina o le malosi e ala i mea fau fale mai le maualuga maualuga o molelaʻau i se maualalo maualalo. O le tulafono lona lua o thermodynamics e faʻatatau i lenei aʻoaʻoga. Ose felafolafoa'iga faifaipea pe fa'afefea ona suia le fa'atinoga pe a fa'atatauina uta malūlū e taofi ai le vevela i fafo

I tausaga talu ai nei,faiga puipui puipui tioata fa'aleleia atili le taua o le si'osi'omaga o fale fa'apisinisi fa'aonaponei, aua o le tioata e sili atu ona mafai ona fa'atumauina lona foliga ma le fa'amaoni umi atu nai lo isi mea faufale masani. O le mea e tasi, e le elea le tioata e pei ona faia e u'amea i le aluga o taimi. E le fa'afefeteina pei o le fafie. Mo le isi mea, o le puipui puipui tioata e lua faʻatinoga e ala i le lagolagoina o le malosi o le malosi, o taimi uma o se mea e ave i ai le faamuamua i lo tatou lalolagi-malamalama i le tau, ma i le taimi lava e tasi, faʻamalosia le faiga lava ia. O lenei puipuiga i le lamatiaga e mafua mai i elemene e sili atu ai le siosiomaga o fale puipui puipui tioata i le faatinoga.

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leLoto


Taimi meli: Au-08-2023
WhatsApp Online Chat!