side-banner

Nyheder

Gardinvæg materialer

 

Glas gardinvæg
Fordele:
Deglas gardinvæger en ny type væg i dag. Det største kendetegn, det giver arkitektur, er den organiske enhed af arkitektonisk æstetik, arkitektonisk funktion, arkitektonisk struktur og andre faktorer. Bygningen viser forskellige nuancer fra forskellige vinkler. Med ændringen af ​​sollys, måneskin, giver lys en person med dynamisk skønhed.

gardinvæg (19)
Ulemper:
1) Lysforurening og højt energiforbrug.
2) Glasgardinvæggen er let forurenet. Især i luften mere støv, alvorlig luftforurening, tørke mindre regn i nord. Glasgardinvægge er mere modtagelige for støv og snavs. I solen. Hvert stykke glas viser ikke ensartet lys og skygge. Det er diffust. Åbenbart. Bygninger som denne. Det er svært at tænke på lysstyrke og luksus. Det kan kun føles mærkeligt og sjovt. Byens image har lidt.
3) Glasgardinvæggen har ingen genbrugsværdi. Glasgardinvægmaterialer vil blive skrottet med nedrivningen afgardinvæg bygning, ingen genbrugsværdi.
4) Tung vægt. Glasgardinvæggen vejer omkring 10 gange så meget somgardinvæg af aluminiumsfiner.
5) Enkelt form, svært at lave modellering.
Aluminiumsfiner gardinvæg (metal gardinvæg)
Fordele:
1) Overfladen er glat og forureningsfri. Blandet belægning er en slags pressetrykbelægning. Hele belægningsfilmen og overfladen er ikke-granulære, uden mikroporer, og forurenende stoffer kan ikke trænge ind i overfladen. Støvoverflade, regn kan vaskes ren.
2) Højstyrke, aluminiums basismaterialestatus er 3003H24-serien, ved hjælp af rustsikker aluminium-manganlegeringsplade af høj kvalitet som råmateriale, høj styrke, for at sikre gardinvæggen af ​​vindmodstand, stød, lækage, slagfasthedseffekt.
3) Flammehæmmende, aluminiumsfinergardinvæg er lavet af al aluminiumplade og PVDF-belægning, som ikke kan brænde, hvilket har uforlignelige fordele sammenlignet med aluminiumsplastplade.
4) Let vægt, vægten afgardinvæg af aluminiumer kun 1/10 af glasgardinvæggen og 1/20 af stengardinvæggen.
5) God modellering, aluminiumsfiner kan bøjes, udstanses, afrundes og andre formningsmetoder for at gøre produktet til en række geometriske former, for at opfylde de særlige krav til arkitektur og modellering, fuldt ud afspejle designerens designkoncept.
6) Korrosionsbestandighed, højt indhold af KYNAR500-harpiks i PVDF-overfladen, kan effektivt modstå syreregn, luftforurening og ultraviolet erosion for at forhindre misfarvning og fænomener, der falder.
7) Matt forurening, fordi fluorcarbon belægning , så det vil ikke forårsage lysforurening, hvilket har en større fordel endgardinvæg vindue.
8) Selvrensende. På grund af den specielle molekylære struktur af KYNAR500 i fluorcarbon-coating, kan støvet på dens overflade slet ikke fastgøres, så det har en stærk selvrensende.

Send din besked til os:

FORESPØRG NU
  • * CAPTCHA:Vælg venligstFly


Indlægstid: 22-2-2023
WhatsApp online chat!