side-banner

Nyheter

Slik skjærer du riktig stålrør i prosjekter

I motsetning til høykarbonstålrør, har bløttstålrør et karboninnhold på mindre enn 0,18%, så denne typen rør er lett sveiset mens noen typer høykarbonstålrør, for eksempel rustfritt stålrør, krever spesielle teknikker for å sveis materialet ordentlig. I noen spesifikke tilfeller må vi kutte rør av mildt stål for å imøtekomme en passende tilpasset passform for dine applikasjoner. Det finnes ulike metoder og måter å kutte rør på, og hver avhenger av hvilke typer rør du kutter.

IMG_0920

Som regel, hvordan kutte galvanisert stålrør generelt avhengig av metallrørets ytre diameter samt veggtykkelsen. Båndsagskjæring er en helautomatisk prosess og den vanligste metoden for å kutte stang, stang, rør og rør. Denne prosessen er utmerket for kutting av store volum. Noen båndsager kan håndtere store produktbunter. Båndsagskjæring er en levedyktig metode for å kutte en rekke stålrørformer, for eksempel firkantet stålrør, rektangelrør, kanaler, I-bjelker og profiler. Til tross for de mange fordelene med båndsagskjæring, er det ikke en effektiv prosess for å kutte tynnveggede produkter. Dessuten gir båndsagskjæring en grad og oppnår ikke tette toleranser. I tillegg er kaldsaging med høy presisjon egnet for kapping av mindre diameter eller tynnvegget materiale som krever stramme toleranser. En sirkulær kaldsag bruker et hjulblad og skjærevæske, som vanligvis påføres med en tåkesmøring. Kaldsaging gir firkantede eller vinkelrette kutt og minimale eller ingen grader. Denne automatiserte kuttemetoden kan buntkutte materiale med en lengdetoleranse på ±0,004 tommer og kvadratisk toleranse på 0,002 tommer per diameter tomme.

Slipende saging er en grunnleggende, manuell metode for å skjære i lengde av produkt til kundens spesifikasjoner i enhver legering. En slipesag opererer med et sirkulært slipeblad eller harpikssammensetningshjul (enten vått eller tørt) som sliper gjennom produktet. Selv om en slipesag er enkel å bruke og krever liten eller ingen installasjonstid, kan den ikke gi et firkantet kutt eller stramme toleranser. Fordi prosessen bruker en skjærende eller brennende handling, er den ikke effektiv for tykkvegget materiale. For noen stålrørprodusenter er høypresisjons kaldsaging egnet for skjæring av mindre diameter eller tynnvegget materiale som krever stramme toleranser. En sirkulær kaldsag bruker et hjulblad og skjærevæske, som vanligvis påføres med en tåkesmøring. Kaldsaging gir firkantede eller vinkelrette kutt og minimale eller ingen grader.

Send din melding til oss:

FORESPØRSEL NÅ
  • * CAPTCHA:Vennligst velgStjerne


Innleggstid: Des-02-2019
WhatsApp nettprat!