itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Pipa u'amea ta'ai malulu

I le taimi nei, o loʻo i ai se manaʻoga tele mo le faʻafefeina o paipa uʻamea i totonu o le maketi paipa uamea. O vaega 'ō'ō malūlū e lua ona fa'amanuiaga nai lo vaega 'ō'ō ua mae'a vevela e foliga mai e le'o feso'ota'i sa'o mai le va'aiga fa'atulagaina. mai le vaaiga matagofie, malulu fausia vaega omoomo i luga o le lamolemole, ao vevela vaega maeʻa e mafai ona pitted, lea e mafai ona manatu o se mataupu mo architecturally faʻaalia uamea fausaga mo nisi talosaga.

IMG_20150702_105307

O le paipa u'amea fa'afa'afa'afa o se tasi ituaiga masani o vaega o'o'o fausaga o lo'o fa'aaogaina. E tusa ai ma oloa u'amea 'ese'ese ma fa'ata'ita'iga mamanu fa'atatau, o lo'o i ai se eseesega tele i le va o isi ituaiga o mea fa'apipi'i ga'o. Aemaise lava, o oloa ua mae'a fa'amae'aina o vaega gaogao e masani lava i le va o le 24% ma le 54% sili atu le taugata i Siamani nai lo a latou pa'aga malulu, o le eseesega pito i lalo e mo tonnages tetele-o se fa'aoso malosi e fiafia i vaega o'o'o fausaga malulu.

A'o e le'i fa'atauina paipa u'amea u'amea malulu, e pei o le laulau paipa u'amea, o lo'o i ai tau eseese e tusa ai ma le fa'avasegaina o paipa u'amea fa'afefeteina mai le gaosiga o paipa u'amea. E le gata i lea, o paipa uʻamea uʻamea o loʻo i ai faʻamatalaga paipa eseese, ona o latou auala faʻagasologa eseese ma faʻamoemoega moni i le olaga moni. Mo se fa'ata'ita'iga, fa'afetai i le maualalo o tau o gaosiga, o paipa u'u sa'o su'isu'i e manumalo ai le fa'amoemoega o le atina'e vave. Ae ui i lea, o le malosi o le paipa faʻapipiʻiina e masani lava ona maualuga atu nai lo le paipa faʻapipiʻi saʻo ona o le paipa mulimuli e faia mai se faʻapipiʻi vaapiapi i totonu o se paipa uʻamea lapoʻa lapoa. O le i'uga, o le su'isu'i sa'o paipa u'amea e masani lava ona la'ititi la'ititi ae o le paipa u'amea u'amea li'o e tele lava lona lautele lautele.

E le gata i lea, o paipa u'amea uamea vevela vevela o se tasi foi ituaiga masani o paipa uamea taai malulu. O lenei ituaiga paipa e iai le lelei o le faʻatinoga ma le malosi o le faʻafefe. Ina ia faʻaleleia atili le lelei o le faʻaogaina o paipa uʻamea, o le tele o paipa uʻamea e faʻasolosolo atu i le sili atu le gauai atu i tekinolosi faʻapitoa i le faagasologa o le gaosiga faʻatinoga. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaitiitia ai le fua faʻatagaina e ui lava e tele auala mo le gaosia o uʻamea i luga o mea. I lo tatou olaga i aso taitasi, o loo i ai le tele o ituaiga eseese o paipa uʻamea taai malulu o loʻo faʻaaogaina i le tele o talosaga, e aofia ai uaea uaea carbon, paipa uʻamea uʻamea, paipa uʻamea uʻamea saʻo, paipa uʻamea uʻamea faʻafefete, faʻamau faʻafefe faʻaofuofu arc uʻamea paipa uʻamea ma paipa uʻamea maualuga. .

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFale


Taimi meli: Aukuso-28-2018
WhatsApp Online Chat!