itulau-fa'ailoga

Tala Fou

E fa'afefea ona puipuia paipa u'amea u'amea mai fa'aleagaina i fa'aoga?

E pei ona iloa e insiders, paipa galvanized o se ituaiga o paipa lea e tele le faʻatauga o le maketi paipa paipa. Ua faʻaaogaina lautele i gaioiga eseese o gaosiga. I se tulaga, o le faʻaoga saʻo ma le tausiga mulimuli o le paipa i le faʻaaogaina faʻaoga e taua tele foi. O le paipa uamea u'amea vevela ua manatu o le paipa sili ona fa'aaogaina i le maketi uamea. Mafaufau i le faʻapitoa o tekinolosi faʻagasologa o paipa ma manaʻoga moni i talosaga eseese, e manaʻomia e tagata faʻaoga le sili atu le gauai atu i le faʻapipiʻiina moni ma le galuega faʻaleleia mulimuli. I le avea ai o se tulafono, e masani lava ona manaʻomia e le au faʻatau oloa le filifilia o oloa saʻo e tusa ai ma ni nai manaʻoga, e aofia ai mea mataʻutia, le lautele o le paipa, puipui mafiafia o le paipa ma le umi o le paipa ma isi. I lena tulaga, e tatau i tagata faʻaoga ona taumafai. e amata mea uma mai se suʻesuʻega sima o le maua o oloa ma tulaga o le siosiomaga faʻapea foʻi ma le matua mulimulitaʻi i le faʻatonuga o le gaioiga, ina ia faʻalauteleina le ola tautua o le paipa uʻamea.

 gsm paipa

O le pisinisi uelo na iloa i le limasefulu tausaga talu ai o le uelo i luga o le u'amea ma le uʻamea i luga o le uamea e leʻi faʻapipiʻiina e tutusa le malosi pe a faʻatusatusa le lelei o le uelo. I tausaga talu ai nei, ua amata ona sili atu ma sili atu kamupani paipa uamea e gauai atu i le faʻaleleia atili o tekonolosi e aofia ai le malosi o le uelo, pulea o le porosity, foliga faʻafefe, toe faʻafoʻisia teteʻe ma isi mataupu i totonu o le vili. I le isi itu, e ui lava o le zinc o loʻo totoe o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu se puipuiga i vaega e leai se zinc, e leaga foliga vaaia, ma o vaega e leai se zinc o le a elea pe a faʻaalia i le siosiomaga. I nisi tulaga, o vali e fa'aoga lelei e toe fa'afo'i lelei ai le puipuiga atoatoa o le a'a i vaega o le uelo. E masani lava o vali nei e maua i totonu o atigi apa po'o totonu o atigipusa e talafeagai mo le pulumu poʻo le faʻaogaina.

 

E le gata i lea, i le avea ai o se mea faufale taua, o paipa u'amea uʻamea e faʻaaogaina lautele i le fausiaina o fanua. Ona o lenei ituaiga o paipa uamea o loʻo i ai le lelei o le faʻaogaina o le corrosion resistance ma le umi o le auaunaga, e tatau i tagata faʻaoga ona gauai atu i le aveeseina o le ele & galuega faʻamalosia faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina lelei. E le gata i lea, o loʻo fautuaina malosi e tatau i tagata faʻaoga ona taumafai e tausia le siosiomaga o paipa ia mama, ma taumafai e aloese mai le tuʻufaʻatasia o paipa ma mea maʻai, ina ia aloese mai le faʻaleagaina le talafeagai i le tino paipa ma le faʻaogaina o mea. Mo tagata faʻatau, i le faagasologa o le faʻatauina o paipa uʻamea, e le fautuaina e taulaʻi tele i tau o paipa uʻamea. E pei o le muagagana, e aoga i sene uma. O le mea lea, e tatau i tagata faʻaoga ona taumafai e filifili oloa e sili ona lelei, ma e mafai ona aloese mai le tele o faʻalavelave le manaʻomia ma gau i le lumanaʻi.

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leLoto


Taimi meli: Me-10-2018
WhatsApp Online Chat!