itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Uamea paipa uamea

I le maketi uamea o loʻo iai nei, faʻatasi ai ma se taamilosaga fou o tau paipa uʻamea siʻitia, e popole tagata mo le atinaʻeina o faʻamoemoega o paipa uʻamea i aso a sau. O le mea moni, e le aoga mea uma. O le a le mea e sili ona taua o le i ai o se malamalamaaga faʻamoemoe o le tulafono faʻagaioiga o le maketi paipa uʻamea. I se tulaga lautele, e tele faʻaoga eseese mo uʻamea uʻamea i le tele o alamanuia. O nisi o nofoaga masani e te maua ai uamea uamea o lo'o i totonu o alavai o le ea nofomau ma pisinisi po'o mea e fa'aaogaina e fausia ai kalone lapisi umi.

paipa uamea

u'amea paipa uamea e masani ona i ai le tau talafeagai lelei i le maketi. Ona o lona umi ma le anti-corrosive meatotino, galvanized paipa uamea e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina, lea i sina tikeri e teu ai le tele o tupe i le taimi o le galuega faʻaleleia. O le paipa u'amea vevela ua ta'uta'ua i le tele o tagata fa'aoga i aso nei. Mo se tasi mea, o le faagasologa o le galvanization e puipuia ai le sila mai le faaleagaina o le ele e mafai ona tupu i le taimi o felauaiga, faʻapipiʻi ma auaunaga. O le zinc layer i luga o le paipa e mafai ona fausia ai se pa puipui mo oloa uʻamea e faʻalautele ai le ola tautua i talosaga. Mo le isi mea, o lenei laulau e faʻasalaina foi i le ofuina ma le maosi, lea e sili atu ai le matagofie o le sila.

I le maketi o paipa uamea talu ai nei, o loʻo i ai se manaʻoga tele. Ae ui i lea, e tatau ona tatou iloa o le maketi uʻamea e le o taimi uma e mautu, ma o loʻo i ai se fesuiaiga o tau o paipa uʻamea i le taimi nei ma le 2018. I le faʻatinoga aoga, e tusa ai ma siosiomaga faʻaoga eseese ma manaʻoga faʻapipiʻi eseese, e manino lava. o le foliga ma le lapopoa o le paipa e iai foi se aafiaga faapitoa i tau paipa. Aemaise lava i aso nei fau fale, u'amea paipa uamea, o se tasi o mea faufale taua, o loʻo taʻalo sili atu ma sili atu ona taua le sao i le fale faufale faʻapea foʻi ma nisi faufale tetele i le olaga. I le tulaga lautele, o le vaega o'ogo rectangular e maualuga le tau pe a faatusatusa i paipa uamea lapotopoto i lalo o isi tulaga lava e tasi, aua o le muamua o le a sili atu le taumafaina o mea mata i le gaosiga.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻafouina o le atunuʻu ma le alualu i luma o le sosaiete, i tausaga talu ai nei, ua tuuto atu le malo i le fausiaina ma le puipuia o le siosiomaga. E pei ona taʻua i luga, i le vaʻaia o le galvanization, zinc o se ituaiga o mea oona, o le a mafua ai le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o le tino o le tagata ma le siosiomaga. O le mea lea, o le tuai o galuega fa'amama otaota ina ua mae'a le gaosiga o paipa u'amea vevela o le a maua ai fo'i le tele o tau fa'aalu. I aso nei, faʻatasi ai ma le faʻamalosia o taumafaiga a le atunuʻu mo le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaogaina o fua faʻatatau e faʻateleina ai taumafaiga, o le tau o mea faʻanatura ua faʻatupulaia. Ole maualuga ole mana'oga ole galuega fa'ata'otoga fa'aleaganu'u o lo'o fa'amauina e si'itia ai le tau ole paipa ile maketi.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFale


Taimi meli: Sep-06-2018
WhatsApp Online Chat!