itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Fa'atekonolosi fa'agasologa o paipa u'amea i totonu o le vili

I aso nei, o paipa uamea u'amea e tele fa'atau maketi i tausaga ta'itasi i le maketi uamea. I le vaaiga i le gaosiga o tekinolosi gaosiga, ua vaevaeina paipa u'amea i ni ituaiga se lua: paipa u'a eletise eletise ma paipa u'u vevela. I le olaga, e masani ona faʻaaogaina tagata e taʻua le paipa faʻafefete vevela e pei o paipa uʻamea. I le tautala fa'alata, ua sili atu le lelei o le fa'atinoga nai lo le paipa u'amea eletise. E le gata i lea, ona o le maualuga o tau o le gaosiga, o le tau paipa uamea e sili atu le taugata nai lo le paipa eletise eletise. I le avea ai o se tulafono, pe a faʻatusatusa i paipa uʻamea uʻamea vevela, o paipa uʻamea rectangular e le o se mea lelei tele i luga o le atoaga, aemaise le meatotino o le faʻafefeteina. I tausaga talu ai nei, ona o faiga faʻavae a le atunuʻu, ua faʻaumatia paipa galvanized eletise mai le maketi uʻamea.

paipa uamea uamea

A o'o mai i paipa uamea, e tatau ona tatou iloa e uiga i le faaupuga "galvanization". O le paipa uamea uamea uamea vevela o le a faia i le faagasologa lea o le a fausia ai se vaega o u'amea faataamilo i paipa ona o le gaioiga faaletino i le va o le zinc uʻamea ma le uʻamea. O se taunuuga, o lenei ituaiga o paipa e sili atu le malosi o le faʻafefe nai lo isi ituaiga masani. E le gata i lea, o le paipa uʻamea o loʻo i ai se faʻaofuofu tutusa ma le malosi o le adhesion meatotino o le zinc layer ina ia faʻalauteleina ai le ola tautua o paipa. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i isi paipa masani, o loʻo i ai le tele o faʻamanuiaga manino i le tele o faʻamoemoega moni o le olaga.

I le tulaga fa'apitoa, o le galvanization e feso'ota'i ma le fa'aogaina o se pa'u o le zinc puipuia i le tino uamea po'o le paipa u'amea, ina ia puipuia ai le elea. O le galvanizing vevela o le auala sili lea ona taatele o le galvanization, lea e faʻafefe ai tino paipa i totonu o le taele o le zinc uʻamea. I se tulaga lautele, e tusa ai ma mea mata o paipa, o le paipa u'amea e lua vaega: muai paipa u'amea ma vevela lofu uamea paipa. O le mua'i paipa u'amea e faatatau i le paipa uelo lea ua i lalo degreasing, 'ele aveesea, phosphorization, ma fa'agogo faiga a'o le'i galvanization. O togafitiga aʻo leʻi faʻapipiʻiina e mafai ai ona faʻapipiʻi lelei le oloa i se faʻamalama zinc, ma faʻamautinoa foi le mafiafia o le faʻapipiʻiina, malosi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma faʻaleleia le faʻafefe. muai paipa u'amea o lo'o fa'aaogaina lautele i le vevela, vai ma faiga fa'alenatura tu'uina atu kesi, fa'ato'aga greenhouse fale faufale, faufale fausaga uamea fa'apea fo'i ma faiga paipa maualalo ma feololo.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leTa'avale


Taimi meli: Iul-23-2018
WhatsApp Online Chat!