itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Hot fufui tau paipa uamea i 2018

E tele fa'aoga eseese mo paipa uamea u'amea i le tele o alamanuia. O nisi o nofoaga masani e te maua ai paipa u'amea o lo'o i totonu o alavai ea nofomau ma pisinisi po'o mea e fa'aaogaina e fausia ai kalone lapisi umi. E talitonuina o le toʻatele o tagata o loʻo mafaufau pe faʻafefea ona filifili mea faʻapipiʻi lelei mo lau galuega e sosoo ai. O le mea moni, o loʻo i ai nai mataupu faʻapisinisi o loʻo iloiloina. E mafai ona avea le tala o se vaega tele.

paipa u'amea vevela

A oʻo mai i le faaupuga "tau", e masani lava ona manatu o se mataupu maʻaleʻale autu i le tamaoaiga o maketi, lea e masani ona taulaʻi i fefaʻatauaiga uma tau tamaoaiga. I le lautele, i le tele o tulaga, o loʻo i ai se suiga suiga i le tau o le sila ae o le tulaga atoa o loʻo mautu i le maketi uʻamea. Ole fesuiaiga ole tau ole paipa uamea e mafua mai i mea eseese. I le tulaga fa'apitoa, o paipa u'amea uamea fa'avela vevela o se paipa u'amea lea ua fa'apipi'iina i le zinc. O lenei faʻalavalava e puipuia ai le sila mai le pala o loʻo faʻaaogaina. E masani ona fa'aoga mo faufale i fafo e pei o pa ma fa'amau lima, po'o nisi palama totonu. E ta'ua foi i nisi taimi o paipa u'amea. I le gaosiga o paipa u'amea moni, o mea uamea e tu'uina i totonu o se ta'ele u'amea o le zinc e maua ai le puipuiga o le zinc. O u'amea e lua o lo'o fusifusia le tasi i le isi i lenei fa'agasologa, ma o le mea lea e le mafai ona tu'ueseese, e maua ai le sili atu ona tete'e ma umi atu le fa'asologa o le sila. Ona o mea lelei mata ma le lavelave gaosiga tekinolosi, e leai se masalosalo o le paipa uamea uʻamea vevela ua sili atu le tau nai lo isi paipa masani i le maketi uamea. I lena tulaga, o le tau paipa uʻamea o loʻo taugata pea pe a faʻatusatusa i isi i le 2018.

O le paipa u'amea vevela ua ta'uta'ua i le tele o tagata fa'aoga i aso nei. Mo se tasi mea, o le faagasologa o le galvanization e puipuia ai le sila mai le faaleagaina o le ele e mafai ona tupu i le taimi o felauaiga, faʻapipiʻi ma auaunaga. O le zinc layer i luga o le paipa e mafai ona fausia ai se pa puipui mo oloa uʻamea e faʻalautele ai le ola tautua i talosaga. Mo le isi mea, o lenei laulau e faʻasalaina foi i le ofuina ma le maosi, lea e sili atu ai le matagofie o le sila. I le faʻatinoga faʻatinoga, e tusa ai ma le faʻaogaina o siʻosiʻomaga eseese ma manaʻoga faʻapipiʻi eseese, e manino lava o le foliga ma le tele o le paipa e faia ai foi se aafiaga patino i tau paipa. Aemaise lava i le taimi nei o le fausiaina o fale, o paipa uamea, o se tasi o mea faufale taua, o loʻo taʻalo atili ma sili atu le taua i le fausiaina o fale faʻapea foʻi ma nisi o fausaga faufale i le olaga. I le tulaga masani, o le vaega o'ogo rectangular e maualuga le tau pe a faʻatusatusa i paipa uamea lapotopoto i lalo o isi tulaga tutusa, aua o le muamua o le a sili atu le faʻaaogaina o meafaitino i le gaosiga i le 2018.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leLaau


Taimi meli: Oke-12-2018
WhatsApp Online Chat!