itulau-fa'ailoga

Tala Fou

E faʻafefea ona taulimaina faʻafitauli e ono tupu i pisinisi mai fafo?

I le maketi o le paipa uamea o loʻo i ai nei, o loʻo i ai ituaiga uma o paipa uʻamea ma faʻamatalaga atoatoa, faʻateleina le faʻaogaina o manaʻoga o tagata faʻaoga eseese.Paipa u'umea uamea vevelao se tasi ituaiga o paipa tulaga ese, faatasi ai ma le lautele lautele o talosaga, o lea ua sili atu ona fiafia i ai le tele o tagata mo nisi faamoemoega faapitoa. Faatasi ai ma le faasinomaga i le vevela u'amea uamea paipa specification, ua vaevaeina paipa uamea i ni vaega tetele se lua: u'amea vevela uamea paipa ma electro u'amea paipa uamea e pei o eseese gaosiga tekinolosi galvanization. Ae ui i lea, i le maketi faava o malo paipa uʻamea, o loʻo faʻasolosolo atu i ni vaega se lua:paipa uamea lapotopotoma paipa faatafafa e tusa ma foliga o le paipa. Faʻavae i luga o tulaga faʻavasegaina o paipa eseese, o le au faʻatau paipa i totonu o le atunuʻu i fefaʻatauaiga i fafo e tatau ona fetuutuunai e taulimaina nei eseesega, ina ia mafai ai ona maua le faʻatonuga mulimuli ma le manuia.

E ese mai i le faʻamatalaga o paipa, o le tau o le paipa uʻamea vevela o se isi itu taua e taulaʻi i fefaʻatauaiga i fafo. I totonu o le maketi uamea i totonu o le atunuu, o le tau paipa o loʻo taugata pea pe a faʻatusatusa i isi paipa masani. Ae ui i lea, o le paipa uamea fa'afuina i totonu o le atunu'u o lo'o i ai se avanoa fa'atauvaga tele i isi atunu'u ona o le maualalo o le tau o le gaosiga ma le tele o gaosiga i maketi fa'avaomalo. I le isi itu, o nisi o kamupani paipa u'amea i totonu o le atunuu e foliga mai o le a oomi mai e isi atunuu, ma mafua ai se mataupu tau fefaʻatauaʻiga i fafo ona o le taugofie.tau paipa uamea. I le taimi nei, pau lava le mea e tatau ona tatou faia o le faʻatautaia o mataupu eseese ina ia faʻatumauina le atinaʻe paleni, nai lo le fefe ma solomuli. E le gata i lea, pe a oʻo mai i paipa uʻamea vevela, e le mafai ona le amanaiaina o le puipuiga o le siosiomaga o loʻo i ai se aafiaga patino i pisinisi mai fafo. Aemaise lava i le maketi faava o malo, i le faaopoopo atu i le aofaiga o le zinc, tagata faatau mai fafo e matua gauai atu foi i le tau puipuiga o le siosiomaga o paipa uamea. I se itu, o lo'o aga'i atu i le fa'ata'ita'iga o le atina'eina o le tamaoaiga lanu meamata a le lalolagi i le lumana'i.

Faatasi ai ma le faʻalauteleina atili o le tamaoaiga o le lalolagi atoa ma le tele o pisinisi fefaʻatauaʻiga faavaomalo, o le tele ma le tele o atinaʻe i totonu o le atunuʻu ua laa ese mai le atunuʻu e auai i tulaga o le tauvaga maketi faavaomalo. Ae ui i lea, i totonu o le uʻamea uʻamea, mafaufau o loʻo i ai le tele o tulaga manaʻomia o gaosiga o loʻo iai nei ma tulaga i le va o maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu ma maketi faavaomalo,fai paipa uameae mautinoa o le a feagai ma nisi o mea sese ma faigata i fefaʻatauaiga i fafo.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFu'a


Taimi meli: Apr-09-2018
WhatsApp Online Chat!