itulau-fa'ailoga

Tala Fou

E fa'afefea ona fa'afetauia le fa'agasologa o paipa u'amea fa'avaomalo

I aso nei, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le tamaoaiga o le lalolagi, e tatau ona faʻaleleia le malosi o le galuega a Saina paipa paipa i le lalolagi. Aemaise le tautala, e le mafai ona tuueseeseina mai taumafaiga soofaatasi a lefai paipa uameai le alamanuia uamea.

I se tulaga lautele, o se atinaʻe atoa o le alamanuia, i se tulaga patino o le a manuia ai atinaʻe taʻitasi i lenei pisinisi. I lena tulaga, o le tuʻufaʻatasia o punaoa tau alamanuia ua manatu o se laasaga taua tele. Avepaipa uamea uameamo se faʻataʻitaʻiga, e le gata ina faʻatapulaʻaina e le au gaosi oloa le gaosiga o lapopoa masani, ae taumafai foi e faʻafetaui manaoga eseese o tagata faʻatau i le faʻamoemoe moni. E le gata i lea, e pei ona tatou iloa uma, ua avea paipa uʻamea ma vaega taua oa tatou gaioiga masani gaosiga ma le ola ola. I le taimi nei, o lo'o i ai le tele o fai paipa u'amea le tutusa i maketi u'amea fa'atauva i aso nei. O le iʻuga, Faʻavae i luga o le atinaʻeina atoa o le paipa uamea, e manaʻomia e le au gaosi oloa ona faʻamalamalamaina a latou lava tulaga gaosiga, ona taumafai lea e faʻatino se faʻasoa faʻatatau o punaoa, ina ia sili atu ona faʻamaeʻaina poloaiga a le au faʻatau i le taimi umi. .

E le gata i lea, o le lelei o paipa uamea o le galuega taua muamua lea mo le atinaʻeina o soʻo se atinaʻe. I se tulaga patino, o le lelei o oloa o le a aʻafia ai le ata i fafo o le atinaʻe. E le gata i lea, e mafai ona avea o se faʻamaoniga lelei mo soʻo se paipa atinaʻe e tuʻuina atu oloa maualuga ina ia faʻamautinoa ai le ola umi ma le atinaʻe atili i le lumanaʻi. Avepaipa uamea lapotopotomo se faataitaiga. I le faagasologa o le gaosiga moni, ua fautuaina e taumafai e pulea mea sese e mafai i totonu o se tulaga talafeagai e uiga i tulaga eseese o oloa. E le gata i lea, ina ia mafai ona maua ni oloa maualuga, o vaega uma o le gaosiga o loʻo iai manaʻoga faʻapitoa i le gaioiga.

I galuega moni pisinisi, uamea paipa specifications o se vaega taua foi i le atinae o le alamanuia paipa uamea. Ona o le alualu i luma o le tamaoaiga lautele, o le paipa uʻamea o loʻo i ai se lautele lautele o faʻaoga i le gaosiga moni gaioiga ma le ola ola. O le iʻuga, o le tele ma le tele o tagata faʻatau e sili atu ona naunau i oloa faʻapitoa faʻapitoa ina ia mafai ai ona sili atu le fetaui ma manaʻoga faʻaoga. E pei ona tatou iloa uma,paipa uamea taai maluluo le paipa e fiafia i ai tagata i totonu o paipa eseese ma o loʻo faʻaaogaina lautele e avea ma mea faufale i totonu o le fanua faufale. Mafaufau i le manaoga tele i le maketi uamea, e tatau ona amata mai i manaoga moni o tagata faatau ma tuʻufaʻatasia ma a latou lava tulaga gaosiga moni e taumafai e oso i fafo tapulaʻa o faʻamatalaga masani, ae ia faʻavasega faʻamatalaga oloa. I lenei auala, e mafai e atinaʻe ona tausisia le saoasaoa o le atinaʻeina o taimi, ina ia maua ai le atinaʻe tumau tumau i se taimi umi.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leIpu


Taimi meli: Apr-23-2018
WhatsApp Online Chat!