itulau-fa'ailoga

Tala Fou

E fa'afefea ona va'ai i paipa uamea fa'aoga mo fa'avaa

I se tulaga lautele, o le fa'avaa fa'avaa o se tasi lea o ituaiga fa'amanu masani, e masani ona va'aia i nofoaga faufale i le lalolagi atoa. E masani lava o le fatafata fa'avaa e gaosia mai le paipa uamea lapotopoto, e maua i le tele o fetuutuunaiga eseese, mai se vaega o lo'o i ai uma se apefa'i ma se fa'ailoga savali i vaega e matua savali lava ma vaega e pei o se apefai. O le auala masani o le fausiaina o fatafata fa'avaa o le fa'aogaina lea o ni vaega se lua o le fa'avaa fa'avaa e feso'ota'i i ni vaega fa'alava e lua o pou lagolago e fa'atulaga i se fa'atulagaga sikuea.

paipa uamea

u'amea paipa uamea e masani ona i ai le tau talafeagai lelei i le maketi. Pe a faʻatusatusa i isi paʻu paipa uʻamea masani, e pei o le vali faʻapitoa ma le paʻu paʻu, o le galvanization e sili atu le malosi o tagata faigaluega, e mafua ai le maualuga o le tau muamua mo konekarate. E le gata i lea, ona o lona umi ma le anti-corrosive meatotino, e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina paipa uʻamea uʻamea, lea i sina tikeri e teu ai le tele o tupe i le taimi o le galuega faʻaleleia. Afai e te filifilia se paipa galvanized, e mafai ona e aloese mai le tau o le tausia ma sui paipa pala. Faatasi ai ma le paipa u'amea, e mafai ona umi atu au paipa nai lo le paipa e le fa'auia, lea o le a sefe ai le tele o tupe i le galuega.

E le pei o isi mea uamea fausaga, ua saunia vave mo le faaaogaina pe a tuuina atu. Leai se sauniuniga faaopoopo o luga e manaʻomia, leai se taimi e alu ai suʻesuʻega, vali faʻaopoopo poʻo ni faʻaofuofu e manaʻomia. O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le fausaga, e mafai e le au konekarate ona vave amata le isi laasaga o le fausiaina e aunoa ma le popole i mea uamea uamea. I le tele o tulaga, o loʻo faʻaaogaina lautele paipa uʻamea o loʻo faʻaogaina mo faʻavaa faʻavaa o loʻo lelei ma faʻatutu lelei, o le a maua ai se faʻamautu maualuga galuega i toetoe lava o soʻo se maualuga ina ia mafai e tagata faigaluega ona faigofie ma saogalemu e galulue i soo se taimi.

I aso nei, e tele ituaiga eseese o fata i le fausiaina. Pe a faʻatusatusa i isi paʻu paipa uʻamea masani, e pei o le vali faʻapitoa ma le paʻu paʻu, o le galvanization e sili atu le malosi o tagata faigaluega, e mafua ai le maualuga o le tau muamua mo konekarate. E le gata i lea, ona o lona umi ma le anti-corrosive meatotino, e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina paipa uʻamea uʻamea, lea i sina tikeri e teu ai le tele o tupe i le taimi o le galuega faʻaleleia. O le paipa u'amea vevela ua ta'uta'ua i le tele o tagata fa'aoga i aso nei. Faatasi ai ma le vaega o le puipuiga, o lenei ituaiga o paipa uʻamea e mafai ona faʻaaogaina i fafo, ma mafai ona tatalia le afaina mai nisi o aʻafiaga o le siosiomaga, lea e faʻaaogaina faapitoa i le fausiaina i aso nei.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leKi


Taimi meli: Iuni-03-2019
WhatsApp Online Chat!