itulau-fa'ailoga

Tala Fou

E faʻafefea ona vaʻai i paipa uamea faʻaaogaina i le uaea mo le tele o tausaga

I le tele o tulaga, e faʻaaogaina tagata e faʻavasega ituaiga alavai eseese e ala i le mafiafia o le puipui, malo faʻainisinia ma mea faʻaoga. I le maketi o paipa uʻamea o loʻo iai nei, o loʻo i ai ituaiga eseese o alalaupapa uʻamea e filifilia mo le puipuiga faʻainisinia, teteʻe o le corrosion ma nisi faʻamoemoega i talosaga. O paipa u'amea uamea e maua ai le puipuiga lelei tele i ta'avale fa'apipi'i mai a'afiaga, susu, ma ausa vaila'au mo le tele o tausaga.

paipa u'amea fa'apa'u vevela

Fa'alava uamea u'amea e pei o se tasi ituaiga masani o ala uamea ua fa'aaogaina lautele i le uaea faiga poloketi i aso nei. I le tele o tulaga, Galvanized steel conduit e ofoina atu le puipuiga sili mo uaea eletise o loʻo faʻaogaina i latou. O ituaiga uma o paipa ua mamanuina mo totonu, fafo ma lalo o le eleele. E le gata i lea, o le alalaupapa GRC o se fofo o le tuuga lea e mafai ai mo suiga o uaea i le lumanaʻi ma tuʻuina atu le puipuiga faʻainisinia mataʻina i taʻavale ma uaea. I le avea ai o se tulafono, o le paipa uʻamea e faia mai le paipa uʻamea e masani ona taʻua o se alavai malosi. O le mafiafia o se alavai malo uamea e puipuia ai uaea eletise mai le lavea ma mafai ai ona fa'aigoa. E fa'aogaina e le au fai eletise i mea fa'apisinisi ma fale gaosi oloa e masani ona maua ile 10 futu ma le 20 futu le umi. O lenei ituaiga o alavai eletise e fa'aaogaina i luga a'e o le vasega ma e iai filo i pito uma e lua.

O le paipa u'amea u'amea o se fa'alava eletise masani lea o se fa'aoga fa'aoga e puipui ma fa'alava ai uaea eletise i totonu o se fale po'o se fausaga e le o ni fale mo le tele o tausaga. I le maketi paipa uamea o loʻo i ai nei, o paipa uamea muamua e sili ona lauiloa ma taugofie i faiga uaea. I le tele o tulaga, o paipa u'amea muamua e sau i sitaili eseese mai le faufale malosi i le alāvai ma'a'a ma'a'a e mafai ona e alu ai e aunoa ma le fa'aleagaina. Ma e mafai foi ona eseese le tele o le uaea, e fuafua i le aofaʻi o le amperage e manaʻomia e tuʻuina atu ai le mea o loʻo e fafagaina, ma e iu lava ina iloa ai le tele o le alavai e te manaʻomia e faʻapipiʻi. O paipa u'amea muamua ose filifiliga lelei mo puipui fa'aalia i lalo, faletaavale, fale i fafo, ma vaega e mafai ona taia pe faaleagaina le alavai.

I le maketi u'amea o lo'o i ai nei, o lo'o ta'uta'ua pea paipa uamea fa'ameamea i tagata fa'aoga ona o le paipa uamea e sili atu ona mamana galuega o le anti-corrosion ma le maualuga o le vevela i totonu o le uaea. E le gata i lea, o loʻo i ai ni ituaiga masani o paipa paipa i le maketi o loʻo i ai nei, e aofia ai le PVC conduit, Rigid Metal Conduit (RMC) / Rigid Steel Conduit (RSC), Intermediate Metal Conduit (IMC), Galvanized Rigid Conduit ma isi mea uma. Aemaise lava, PVC conduit e masani ona faʻaaogaina i lalo ole eleele ma susū nofoaga talosaga. O lenei ituaiga alavai o loʻo i ai ona lava PVC faʻapipiʻi, fesoʻotaʻiga, soʻotaga, ma tulilima. DongPengBoDa Uamea Paipa Vaega o se tasi o gaosi paipa uamea lauiloa i Saina. Matou te tuuto atu i le gaosiga o ituaiga eseese o paipa uamea mo lau filifiliga. Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou pe a iai ni au mana'oga i galuega fa'atino.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leLaau


Taimi meli: Nov-11-2019
WhatsApp Online Chat!