itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Fa'afefea ona va'ai paipa u'amea o lo'o fa'aogaina i totonu o paipa paipa

I le olaga moni, o se ulugalii o loʻo mafaufau pea pe faʻafefea ona filifili oloa talafeagai i faʻaoga aoga. E pei ona silafia, o soo se ituaiga oloa e iai ona itu lelei ma le le lelei. O paipa u'amea ua fa'aaogaina lautele i faiga palama mo le faitau selau o tausaga. O le paipa u'amea ose paipa ua leva ona fa'aaogaina e fai ma paipa mamafa mo le felauaiga o vai, kesi ma otaota, ma avea ma paipa alavai i le 19 ma le 20 seneturi. Pe a faʻatusatusa i nisi o ituaiga masani o paipa uʻamea, o se paipa uʻamea lelei lelei, pe a faʻapipiʻiina i lalo o tulaga lelei, o loʻo i ai le faʻamoemoe o le olaga o le 75 ~ 100 tausaga, ma atonu e sili atu. E le mafai ona faafitia o le paipa uʻamea e pala i lalo o nisi tulaga poʻo siosiomaga.

paipa uamea uamea

u'amea paipa uamea e masani ona i ai le tau talafeagai lelei i le maketi. Pe a faʻatusatusa i isi paʻu paipa uʻamea masani, e pei o le vali faʻapitoa ma le paʻu paʻu, o le galvanization e sili atu le malosi o tagata faigaluega, e mafua ai le maualuga o le tau muamua mo konekarate. E le gata i lea, ona o lona umi ma le anti-corrosive meatotino, e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina paipa uʻamea uʻamea, lea i sina tikeri e teu ai le tele o tupe i le taimi o le galuega faʻaleleia. I nisi tulaga, o le u'amea e maua ai le tele o isi fa'amanuiaga i faiga palama e avea ai ma filifiliga lelei mo fale. Ae ui i lea, pe a faʻatusatusa i nisi tau paipa uʻamea masani, e foliga mai e sili atu le taugata i le faʻatau ma le faʻapipiʻiina. E le gata i lea, o le tele o palama o fale nofoia e leai se poto masani e manaʻomia e faʻapipiʻi lelei ai ma tausia lelei. O le i'uga ua ave ai e le PVC le tele o mea fa'apipi'i fale i aso nei.

I faʻatinoga faʻaoga, o le paipa uʻamea e masani ona taʻua o le "paipa filemu" ona o le maualuga o le pisa e le pei o le PVC paipa. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai le CI o se oloa maualuga i le puleaina o le pisa ona o lona mamafa. O le mea lea e lelei ai le u'amea mo condominiums, faletalimalo, fale tausi soifua maloloina ma fa'alapotopotoga a'oa'oga. E mafai ona avea lenei mea fa'aleo leo ma se fa'amanuiaga tele i le lelei o fale nofomau ma fau pisinisi, lea e malamalama ai tagata e ona fale ma tagata mautotogi i le lelei o le u'amea i le fa'ato'a muamua. E masani foi ona tatou iloa o faaputuga alavai muamua po o paipa i totonu o puipui e fausia i paipa u'amea i nisi o fale tuai. I le maketi o le paipa uamea o loʻo iai nei, o le paipa uʻamea vevela ua manatu lauiloa tele i le tele o tagata faʻaoga i aso nei, aua o le faagasologa o le galvanization e puipuia ai le uamea mai le faaleagaina o le ea e mafai ona tupu i le taimi o felauaiga, faʻapipiʻi ma auaunaga. O le zinc layer i luga o le paipa e mafai ona fausia ai se pa puipui mo oloa uʻamea e faʻalautele ai le ola tautua i talosaga.

DongPengBoDa Uamea Paipa Vaega o se gaosi paipa uamea lauiloa i Saina. Matou te tuuto atu i le gaosiga o ituaiga paipa u'amea. Fa'amolemole ta'u mai pe iai ni au mana'oga po'o ni mana'oga i le lumana'i.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leVaalele


Taimi meli: Tes-17-2018
WhatsApp Online Chat!