itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Fa'afefea ona filifili lelei paipa u'amea i le fatamanu

I ona po nei, ua fa'aaogaina fa'amanu i nofoaga faufale eseese. O le fa'alava fa'alava o le vaega pito sili lea ona fa'aaogaina o fa'amanu, aua e tele lona malosi, tumau fa'apea fo'i ma le tele o le elasticity e fesoasoani e puipuia ai ta'e. E masani lava ona filifilia mea fa'apipi'i e fa'atatau i le ituaiga galuega fa'atino o lo'o fausia i le olaga. I le taimi nei, o le tele o paipa uʻamea uʻamea ua faʻaaogaina lautele mo le fausiaina o fausaga i le fausiaina o fata. Ma, o le tele ma le tele o le au faufale ma konekarate e sili ona fiafia i paipa uʻamea e fai ma filifiliga sili pe a oʻo i le fausiaina o fale maualuluga ma isi fausaga tetele ona o le tele o le lelei o le faʻatinoga i le tautua. Ua e sauni e fa'aoga paipa u'amea u'amea mo fa'alava fa'alava i lau isi galuega faufale?

paipa uamea carbon

E pei ona tatou iloa uma, o le fatafata fa'alava/paipa ose fausaga le tumau e fa'aogaina e tausi ai tagata ma meafaitino i totonu o le fale ma le faufale po'o le fa'aleleia o fale ma isi fa'avaa tetele. I le maketi o paipa uamea o loʻo i ai nei, o loʻo i ai ituaiga eseese o paipa uʻamea uʻamea o loʻo maua i le tele o lapopoa ma togi ina ia mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻaoga eseese ma faʻaoga i le fefaʻatauaʻiga faufale. I le faʻatinoga faʻatinoga, e mafai ona tatou maua o paipa uʻamea lapotopoto e faʻaaogaina lautele mo paipa faʻalava i le fausiaina. Ae ui i lea, talu ai ona o le paipa uʻamea e foliga mai e pala i le siosiomaga i fafo, o loʻo i ai ni manaʻoga faapitoa o togafitiga i luga o le paipa. O se taunuuga, e tatau ona e gauai tele atu i le paipa scaffolding, aua o le a aafia ai le galuega mulimuli ane. I le fa'atauga moni, o nisi tagata fa'atau e fa'atatau i ni mana'oga fa'apitoa mo le fa'amautinoaina lelei o le paipa, aua e o'o lava i le pala e mana'omia le toe fa'aleleia ma le tausiga. E le gata i lea, i le gaosiga o paipa, o le a masani ona faia e le au gaosi paipa uʻamea se togafitiga faʻapitoa mo paipa uʻamea uʻamea i totonu o se masini e tusa ai ma manaoga eseese o tagata faʻatau. O pa'u e maua ai ni galuega autu se lua - teuteu ma le puipuiga - e taua tele le tamaoaiga. E mafai ona fa'aogaina ni pa'u fa'atino e sui ai mea o lo'o i luga ole mea'ai, e pei ole pipi'i, susu, fa'a'ele'ele, po'o le ofuina.

Talu ai o lo'o i ai le eseesega i le malosi o mea fa'alava ma le gafatia o le fa'amomoliina o fatafaitau ta'itasi, e foliga mai e tatau i tagata fa'aoga ona filifili fa'alava/paipa talafeagai i fa'aoga fa'atino. O lo'o fa'atonuina malosi e tatau i tagata fa'atau oloa ona faia filifiliga mai tagata gaosi paipa u'amea fa'apolofesa ma le ta'uta'ua maualuga i totonu o le fefa'ataua'iga lava e tasi ina ia maua ai oloa fa'amalieina o le maualuga maualuga lea e fa'avae i luga o fua ma'oti gaosiga, masini gaosiga, tulaga gaosiga ma tekinolosi gaosiga. Tianjin paipa uʻamea o loʻo i ai le tele o tulaga faʻatauvaʻa faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga e ala i le maualuga o le vaʻaia i le maketi paipa uamea. Dong Peng Bo Da Uamea Paipa Vaega o se tasi o gaosi paipa uamea faapolofesa i Saina. Matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o ituaiga paipa uʻamea mo lau filifiliga. Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou pe a iai sau mana'oga.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leVaalele


Taimi meli: Oke-28-2019
WhatsApp Online Chat!