itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Fa'afefea ona filifili paipa uamea faufale e fai ma mea faufale i galuega

I le taimi nei, o le tele ma le tele o tagata e ona fale, tagata mamanu, tusiata, ma konekarate lautele ua filifili mo paipa uʻamea faʻavae i galuega fau pisinisi i luga o isi mea faʻapitoa mo lona malosi malosi, maualalo le tausiga, ma le tumau. E le gata i lea, o isi uiga taua, e pei o le matagofie mataʻina, foliga mama, ma le agavaʻa i le fausiaina fou ma le toe faʻaleleia o loʻo fesoasoani e faʻamautu le uamea e avea ma mea e filifilia mo galuega faufale, pisinisi ma aʻoaʻoga.

fausaga 65mm pusa vaega uamea

I ona po nei, ona o le lelei o faatinoga o le tumau, malosi ma le tetee atu i tulaga faigata o le siosiomaga, o le paipa uamea fausaga e avea o se mea faufale taua o loʻo faʻaaogaina i fale faufale e masani ona faʻaaogaina le tele o galuega. I se tulaga lautele, o loʻo maua le paipa uʻamea i le tele o lapopoa ma togi i le maketi ina ia mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻaoga eseese ma faʻaoga i le fefaʻatauaʻiga faufale. I le maketi o le paipa uamea o loʻo iai nei, o paipa uʻamea ua faʻaaogaina lautele e avea o se mea faufale taua i le fausiaina, lea e fesoasoani e tautua ai le tele o galuega tauave masani. Pe a faatusatusa i le tele o isi mea faufale i le maketi o paipa uamea o loʻo iai nei, o loʻo tumau pea le tau lelei o paipa uʻamea uʻamea, ma ua manatu o se mea faufale faauo i le fale faufale i aso nei. I tausaga talu ai nei, o paipa u'amea u'amea o lo'o gaosia i auala 'ese'ese i se vili. E faia i latou i ni foliga eseese, e aofia ai le lapotopoto, sikuea poʻo le faʻaputu uʻamea uʻamea. E gaosia fo'i i umi eseese ma mafiafia e fa'atatau i le mea e fa'aoga ai.

I aso nei, faatasi ai ma le tai o le tamaoaiga globalization atinae, Dong Peng Bo Da Steel Pipe Group o se tasi lauiloa uamea gaosi paipa i Tianjin taumafai pea e mulimuli i le saoasaoa o le atinae o taimi, faatasi ai ma se uiga lelei i le ulo liusuavai o le. atinae o le tamaoaiga o le lalolagi. Afai e te fa'aaogaina paipa u'amea faufale mo au mea faufale i galuega faufale, matou te naunau e tu'uina atu ituaiga 'oloa u'amea faufale mo lau filifiliga. O a matou oloa uʻamea e faigofie ona faʻaalia le matagofie o le fale i se mamanu e pei o le alofa tunoa, malosi, manino, ma le slenderness. O va'a manino e leai se koluma ma le fa'aogaina o pa'u paipa u'amea lanu e aumaia ai le malamalama fa'anatura o le fa'avaa ma lona lalelei faigofie. E le gata i lea, o vaega uamea faʻavae e faigofie ona punou ma taʻavale. Ole mea lea e fa'atupuina ai ona sui ole laina ole fa'aleleia atili, ma fa'apena ai se fa'ailoga fa'alelei fa'apitoa mo le fausaga.

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFu'a


Taimi meli: Oke-21-2019
WhatsApp Online Chat!