itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Faʻafitauli ma faʻalavelave faʻalavelave mo paipa uʻamea

E pei ona taʻu mai e le igoa, o le paipa uʻamea uʻamea o se ituaiga o paipa uʻamea lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaleagaina o le paipa uʻamea, o lea e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le zinc i luga o le paipa uamea e faʻaleleia ai le ola o le paipa uʻamea. O le taimi nei e sili atu ma sili atu le gaosiga, faufale, tagata faʻatau e manaʻomia lenei ituaiga o paipa uʻamea e le gata mo le lelei o le umi o le anti-corrosion ae faʻapea foi mo le puipuiga o le siosiomaga. I aso nei, o le tulaga faʻapisinisi e sili atu ma sili atu ona faʻamalosi mo paipa uʻamea e tusa lava pe mo paipa galvanized poʻo isi ituaiga o paipa. E tatau ona tatou tausisia le saoasaoa o le taimi nei. E te iloa la o a faʻafitauli ma faʻalavelave faʻalavelave?

paipa uamea uamea

1. o a'afiaga o le maketi fa'aaumea uamea
O loʻo suia le maketi ae o mea uma lava e manaʻomia mo le au faʻatau ma konekarate. I le tulaga o le fausiaina o fale, o paipa uʻamea e pei o paipa uʻamea sikuea e manaʻomia ona faʻamalosi e faʻamalosia ai le saogalemu ma le aoga o le talosaga. E le gata i lea, o le faʻamatalaga o paipa uʻamea e tatau ona fetuunai e tusa ai ma le faʻamatalaga o le fola, a leai, o le a mafua ai le faʻaumatia o punaoa. Ioe, o le filifilia o paipa uʻamea e taua foi ma o vaega eseese e manaʻomia ai paipa uʻamea eseese. Ole tulaga ole maketi paipa u'amea e a'afia i nei mea.
2. felagolagomai i le va o Saina ma atunuu i fafo
Ua tatou iloa uma e tele atinaʻe i Saina o loʻo faʻatupeina e kamupani mai fafo. Ioe, e tele foi galuega faufale i fafo o loʻo teu faʻafaigaluega i Saina. Talu ai ua sili atu ma sili atu ona lauiloa le galulue faatasi sino-mai fafo, o loo i ai foi faafitauli i le fefaatauaiga i fafo o le tele o paipa uamea taai malulu. Ave fa'amatalaga siata o faagaau u'amea sikuea e fai ma fa'ata'ita'iga, e ese le fa'aogaina o le atunu'u ma fafo. O le fale gaosi paipa uamea e tatau ona mulimuli i tulafono o maketi i fefaʻatauaiga i fafo i luga o le faʻavae o suiga talafeagai. E le gata i lea, e taua foi le vaʻaia o paipa uʻamea uʻamea, lea e matua faʻamaoni i atunuu ese. O le galulue faatasi i le va o Saina ma atunuu i fafo e mafai ona tumau pe afai latou te faaaloalo le tasi i le isi.

3. manaoga tau le siosiomaga
O le fa'aleagaina o le si'osi'omaga o se fa'afitauli tuga e mafua mai i le televave o atina'e o alamanuia e aofia ai le fa'aleagaina o paipa u'amea. Matou te iloa uma lava o paipa uʻamea e faʻaaogaina lautele ma e mafai ona vaʻaia i nisi o suauu, vai ma suauʻu felauaiga. Ae ui i lea, o otaota vailaʻau o le a afaina ai le siosiomaga faʻapea foʻi ma le tino o le tagata. O le gaosiga o paipa u'amea e tatau ona fa'aitiitia le a'afiaga leaga i le faagasologa o le atina'e.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leVaalele


Taimi meli: Dec-04-2018
WhatsApp Online Chat!