itulau-fa'ailoga

Tala Fou

mamanu paolo mo puipui puipui tioata

Le mamanu paolo opuipui puipui tioataei ai se faatosinaga tele i tagata faʻaoga fale, i le tasi itu, o le manaʻoga foi o le faʻaolaina o le malosi. O le mamanu faʻasao malosi o le fausaga i fafo o le fale, e fesoʻotaʻi i mea taua e pei o faʻamalama, paolo ma mea faʻapipiʻi. O mea autu o:

4_Central-Square
1. Fa'amalama ma puipui tatala fua o se tasi lea o mea e sili ona taua e a'afia ai puipui fafo le malosi laveai. Fa'aitiitia le fua o le fa'amalama o se tasi lea o auala taua e fa'aitiitia ai le malosi. Ae ui i lea, o le tulituliloaina o aafiaga manino o puipui puipui tioata e mafai ona ausia le manaʻoga malosi e ala i le faʻaitiitia o le faʻamalama poʻo le faʻaleleia o le paolo.
2. Paolo fafo ma tioata tioata o mea taua lona lua e aʻafia ai le faʻasaoina o le malosi o puipui i fafo. O mea tioata ma le paolo i fafo e mafai ona aʻafia i le tele o le talipupuni fua, ae o le aʻafiaga e sili atu ona iloa pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o sunshades. O mea tioata e mafai ona filifili tioata fa'ata'ita'i, tioata maualuga fa'ata.
3.Faiga puipui puipuifa'atonuga o le vaega lona tolu lea e a'afia ai le mamanu fa'asao malosi o puipui i fafo (12% atoa). O le fale e tatau ona faʻatulagaina i le itu i matu ma saute. Fausia le paolo i fafo e faasino i le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi tutusa i le itu i fafo o le puipui puipui tioata. Fausia le paolo i fafo e mafai ona poloka le susulu o le la, taʻalo se paolo lelei tele ma le vevela vevela, e mafai ona faʻaitiitia lelei le faʻaaogaina o le eletise, faʻasaoina le malosi.
O le itu pito i fafo o le puipui puipui puipui tioata e masani ona i ai se paolo pa, movable louver sunshade, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le paolo louver movable e mafai ona fetuunai le Angle o le louver, pulea le aofaʻi o le susulu o le la i totonu o le potu, ausia le faanenefu lelei. , ae pulea foi ventilation, ua avea ma faiga autu o le paolo i fafo o lepupuni tioata tioata. O le paolo i totonu e faasino i le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi i le pito i totonu o le puipui puipui tioata e faʻafefe ai le la, fetuunai le malamalama, puipuia le le faalauaiteleina, teuteu totonu ma isi aafiaga. O le aʻafiaga o le paolo o le la i totonu ma le vevela vevela e le lelei e pei o le fausiaina o le la i fafo, lea e faʻatapulaʻaina le malosi o le fale, ae sili atu ona fetuutuunai le fetuunaʻi o le malamalama ma sili atu ona faigofie e faʻamama ma tausia.
O le itu i totonu o lepuipui puipui faaonaponeie masani ona ufiufi i pupuni tatala ma tapunia eletise, pupuni taʻavale, tauaso i totonu ma isi. O ituaiga uma o auala faʻafefe e mafai foi ona vaevaeina i ituaiga eseese e tusa ai ma meafaitino oloa ma sitaili.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFetu


Taimi meli: Feb-15-2023
WhatsApp Online Chat!