itulau-fa'ailoga

Tala Fou

O le puipui puipui o le iunite e fesoʻotaʻi ma le fausaga autu

Ie puipui puipui e lua vaega e sosoo i le autufausaga puipui puipuio le faʻapipiʻiina o le sooga, o lea i totonu o le fausaga ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga ma le ituaiga iunite puipui puipui ei ai se eseesega tele.

puipui puipui facade
I totonu o puipui puipui puipui, faʻapipiʻi i luga o le fausaga autu e faʻapipiʻi 1 iunite (maualuga atoa poʻo 8-10 fola) 1 e faʻapipiʻi i le nofoaga, o mea uma ma le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai le lelei o le faʻapipiʻiina o le puipui puipui.
O vaega vaega o le puipui puipui autasi ua faʻapipiʻiina i totonu o le fale gaosimea ma panels (tioata, alumini, granite SLATE), lea e fesoʻotaʻi ma le fausaga autu naʻo le tasi itu o totonu, o lea e tatau ai ona i ai se avanoa mo le gaioiga i totonu. . I lenei auala, e matua faigata lava ona faʻapipiʻi le fale ma le fola ma le koluma i fafo e faʻafefe.
Le feso'ota'igapito lagolago puipui puipuiua faatulagaina i luga o le puipui malo. Talu ai ina ia faʻaogaina uma fesoʻotaʻiga o se iunite faʻapipiʻi (maualuga atoa poʻo 8-10 fola) faʻatasi ai ma le tolu-auala saʻo fetuunai i le nofoaga e tasi, e manaʻomia le faʻaogaina o le tele o lanumoana tautau mo fetuunaiga saogalemu. I le taimi nei, o le taimi o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga fetuutuunai atonu e 3-5 taimi o le siiina o vaega faʻapipiʻi. Ma talu ai e leai se avanoa faʻaogaina i totonu o le vaega, e manaʻomia le fesoʻotaʻiga e ausia ai le saʻo manaʻomia e le tulaga i itu uma e tolu, ma o le fesoʻotaʻiga ma le fesoʻotaʻiga i luga o le iunite e tatau ona fetaui lelei ina ia mafai ona tuʻuina lelei i se taimi. pe a sii. Afai o le fetaui tolerances o vaega fesootai i luga o lepuipui puipui fa'aonaponeima o sui fesootai i luga o le iunite faʻapotopotoga e lapopoa teisi, o le a le faʻapipiʻiina lelei.
I le faʻaopoopoga i le faʻapipiʻiina saʻo o le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻiina i luga o le fausaga autu e faʻamautinoa ai le lelei o le faʻapipiʻiina o le vaega o le iunite, ae faʻapea foi i le faagasologa o le siiina ma le faʻapipiʻiina o loʻo i ai se fetuunaiga faʻapitoa e mafai, o lona uiga, o le fesoʻotaʻiga e tatau ona tolu- fa'agaioiga fua ma le tulimanu 3 itu. E faia i ni vaega se lua, o lona uiga, o le fetuunaiga o vaega faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻiina i luga o le fausaga autu ma le fetuunaiga lelei i le faagasologa o le siiina. Mo le roughness luga, ina ia mautinoa lepuipui puipui fa'atasifaʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le fausaga autu e fai ai le faʻatonuga Z i le taimi e atoatoa ai, e taʻua o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e le mafai ona i ai le Z i le suiga ma le Angle, X, Y, le uluai fetuunaiga i le nofoaga, ma i le mamanu o mea faʻapipiʻi, e faia i latou i le faagasologa o le faapipiiina, i le X, Y, e fetuutuunai le displacement ma le Angle e mafai ona suʻeina, ina ia mafai ai ona faʻalelei le faʻaogaina.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFale


Taimi meli: Apr-03-2023
WhatsApp Online Chat!