itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Tianjin paipa uamea gaosi

I le maketi faava o malo paipa uamea, aai Tianjin e lauiloa mo ona ituaiga eseese o paipa uamea i le alamanuia paipa uamea i aso nei. Tianjin paipa atinaʻe atinaʻe ua avea pea ma se faʻataʻitaʻiga o le gauai atu a tupulaga, ona o ana punaoa mauoa ma lona atinaʻe matutua. O le atinaʻeina manuia o paipa uʻamea Tianjin sa avea pea ma faʻataʻitaʻiga sili i isi fale gaosi oloa.

O le tele o Tianjin paipa uamea gaosi o loʻo taumafai i taimi uma e faʻaaoga atoatoa ituaiga uma o punaoa tamaoaiga, faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia ma o latou lava lelei ina ia tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i gaioiga gaosiga. Fai se fa'ata'ita'iga. Matou te iloa uma o se ituaiga faʻapitoa o paipa uʻamea i le maketi paipa. I le gaosiga o lenei ituaiga paipa faʻapitoa, e faʻamamafaina faapitoa ai le taua o le tuʻufaʻatasia o meaola o punaoa eseese. Ona o lenei mea e le gata e mafai ona faʻaitiitia ai le tau o le gaosiga, ae mafai foi ona faʻaleleia le gaosiga lelei, ina ia iu ai ina manumalo i se tau faʻatauvaʻa i le maketi uʻamea. Faʻavae i luga o le faʻavae o le "tamaʻi tupe mama ae vave toe maua", e mafai ona manatu o se isi auala taua mo atinaʻe e maua ai tupe mama.

3

A oo mai i le gaosiga o fausaga optimization, o lona uiga o Tianjin uamea paipa gaosi e le gata e mafai ona faatapulaaina i mamanu gaosiga masani. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le sosaiete ma le faʻalauteleina o le tamaoaiga, o le faʻalauteleina tele o le faʻaogaina o paipa o loʻo faʻatasi ma le tele o manaʻoga mo faʻamatalaga paipa eseese. O lea la i le feagai ai ma tauvaga mataʻutia o maketi i aso nei, ua fautuaina malosi e le gata ina taumafai kamupani paipa uʻamea Tianjin e gaosia oloa faʻasalalau, ae ia taulaʻi atu foʻi i suiga o maketi, ma faia se suʻesuʻega faʻamoemoega, ina ia faʻaauau pea. le saoasaoa o le atina’eina o le tamaoaiga i ona po nei. E le gata i lea, o fa'ata'ita'iga atina'e eseese e mafai ona fa'amautinoaina e le pa'u i tua pisinisi paipa ma o'o lava ina fa'aumatia mai le maketi i se taimi umi.

I se tulaga lautele, e taua tele mo Tianjin gaosi paipa uamea e faia le tulaga sao ma talafeagai maketi oloa i le atinae umi. E le gata i lea, o lenei mea e fuafua ai le tele o tupe teufaafaigaluega ma le utiuti o punaoa, ae e afaina ai foi le atinaʻeina o fuafuaga mo le lumanaʻi. I se isi faaupuga, naʻo le faʻamalamalamaina o le itu saʻo o le atinaʻe, e faigofie ona mafai e pisinisi ona faʻaleleia lelei i latou lava ma gaosia a latou lava oloa faʻapitoa, ina ia mafai ai ona fausia a latou lava faʻailoga i totonu o le uʻamea. E le gata i lea, ua manatu o se sini umi mo le au gaosi paipa uma ina ia tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa lelei lelei ma tau faʻatauvaʻa paipa i le lumanaʻi.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leKi


Taimi meli: Me-17-2018
WhatsApp Online Chat!