itulau-fa'ailoga

Tala Fou

“lua maketi” e tatau ona galulue faatasi mo pisinisi paipa uamea

I le 2018, o le faʻafitauli o le tele o le gaosiga o le uʻamea e pei o le paʻu uʻamea vaivai i Saina na faʻamalieina lelei, o le maualuga o le gaosiga o le gaosiga o le uʻamea na aumaia i le taʻaloga atoa, ma le faʻaleleia atili o tupe maua a kamupani, lea e atagia mai ai le maufetuunaʻi ma le gafatia tele o le paipa uʻamea. alamanuia. I le 2019, faʻatasi ai ma le faʻaleleia malie o le maketi i totonu o le atunuʻu ma le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le galulue faʻavaomalo o le gaosiga gafatia, e tatau foi i le alamanuia uʻamea ona faʻaogaina atoatoa ma faʻamaopoopo maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo ma faʻaauau pea ona faʻaitiitia le gafatia o le gaosiga. E le gata i lea, e tatau i le au gaosi paipa uʻamea ona matua puipuia le gafatia o le gaosiga fou ma tausia le paleni i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga ina ia mautinoa le fegalegaleaiga lelei i le va o maketi i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo. Si'osi'omaga maketi u'amea a Saina o le a matua fa'aleleia i le 2018 ona o le loloto o le toe fuata'iga o le tu'uina atu.

paipa uamea fausaga

I le 11 masina muamua o le 2018, na faaulufale mai e Saina le 978 miliona tone o uʻamea, i lalo 1.3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, faatasi ai ma le aofaʻi o le 70.9 piliona US tala, i lalo 2.8 pasene i lea tausaga ma lea tausaga. O le mautu o le maketi o le paipa uamea e vavalalata vavalalata ma le tele o le gaosiga o paipa uamea i le lalolagi i le tasi itu, ma e aoga foi mai le loloto o fesoʻotaiga ma le maliliega i le va o Saina ma fale paipa tetele i le lalolagi i le isi itu. . E le gata i lea, o pisinisi uʻamea e masani ona faʻatau faʻatau, o se mafuaaga taua foi. I le 11 masina muamua o le 2018, na auina atu e Saina le 63.78 miliona tone o le sila, i lalo 8.6% i lea tausaga ma lea tausaga, ma faaulufale mai 12.16 miliona tone o uamea, i luga 0.5% tausaga i lea tausaga. Ae ui i lea, ua faʻaitiitia le faʻatauina atu o uamea a Saina mo le tolu tausaga sosoo ma e tatau ona matua popole le pisinisi.

E ui lava i le faʻaitiitia o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo, o paipa uʻamea i Saina o loʻo faʻaauau pea le faʻalauiloaina o galuega faʻavaomalo i tausaga talu ai nei, ma o le gafatia o le faʻafouina o tekonolosi i totonu o le uʻamea ua faʻasalalau atili. Mai le maketi i totonu o le atunuʻu, o loʻo faʻamoemoeina e iai se faʻaopoopoga laʻititi o manaʻoga uʻamea i le 2019. E ui o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le alamanuia masini ua faʻagesegese, o loʻo faʻatumauina pea le tuputupu aʻe atoa ma le manaʻoga o le uamea mo le faʻataʻitaʻi faʻagogo vaega o loʻo faʻamoemoe e tumau le mautu i totonu. 2019. Ae ui i lea, ona o le malosi autu o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ua suia mai tupe teufaafaigaluega i le taumafaina, o le tulaga fou o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ua faʻavaivaia ai le malosi o manaʻoga uʻamea, ma o le manaʻoga o pisinisi uʻamea masani mo oloa uʻamea ua suia mai le eseese ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe i. tulaga lelei ma le faaleleia atili.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leIpu


Taimi meli: Apr-01-2019
WhatsApp Online Chat!