itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Aisea e filifili ai paipa uamea seamless mo lau galuega faatino?

I aso nei, ua faʻaaogaina lautele paipa uʻamea le lelei i le tele o talosaga e aofia ai le suauu ma kesi paipa, petrochemical ma le alamanuia faufale. E iai le talitonuga atonu e te fetaia'i ma le fememea'i pe fa'afefea ona filifili oloa u'amea talafeagai mo lau galuega. Pe atonu foi e te popole pe e ueloina paipa uʻamea po o seamless paipa uamea i luga o le fogaeleele.

 

I le avea ai o se tulafono, o paipa uʻamea e uumi, faʻagogo faʻaoga e faʻaaogaina mo faʻamoemoega eseese. I se tulaga lautele, latou te gaosia i ni auala ma'oti se lua e maua ai se paipa uelo pe leai. I auala uma e lua, e muamua lafo le uamea mata i se faiga amata e sili atu ona aoga. Ona fai lea o se paipa e ala i le faaloaloa atu o le uamea i totonu o se paipa e leai se seamless po o le faamalosia o pito ma faamau i se uelo. Aemaise lava, o le gaosiga o paipa u'amea lamolemole e amata i se pa'u u'amea mafiafia, lapotopoto. Ona fa'avevelaina lea o le piliti i le vevela tele ma fa'aloloa ma toso i luga o se pepa se'ia o'o ina foliga o se fa'agao'o. I le avea ai o se tagata gaosi paipa uʻamea faʻapolofesa i Saina, matou te fia tuʻuina atu nisi faʻamatalaga e uiga i lenei ituaiga o paipa uʻamea faʻaaogaina i talosaga.

 IMG_20140919_094557

Muamua lava, o le sili ona lelei o paipa uʻamea e le faʻaogaina o lo latou faʻateleina gafatia e faʻafefe ai le mamafa. O le pito sili ona vaivai i totonu o se paipa uʻamea uʻamea o le suʻiga uelo. Ae ona e le'i ueloina se paipa u'amea, e leai se su'iga, e tutusa lelei ai lona malosi i le li'o atoa o le paipa. E sili atu ona faigofie le fuafuaina o le faʻatatauga o le mamafa e aunoa ma le manaʻomia e mafaufau i le lelei o le uelo. I le isi nofoaga, e ui lava o le tau paipa uamea e mafai i nisi taimi ona sili atu le taugata nai lo paipa uelo. O le mea e tasi, o le paipa uʻamea e leai se faʻaogaina o le faʻaauau pea o le faʻapipiʻiina o le uʻamea, o lona uiga o le ai ai se koluse lapotopoto e mafai ona e faʻamoemoe i ai, lea e fesoasoani pe a e faʻapipiʻi paipa pe faʻaopoopo mea faʻapipiʻi. Mo le isi mea, o lenei ituaiga paipa e sili atu le malosi i lalo o le utaina. O le faaletonu o le paipa ma le tafe i paipa uelo e masani lava ona tupu i le su'iga. Ae talu ai ona o le paipa e leai se su'iga, e le afaina i na faaletonu. Ma le mea mulimuli, o le isi faʻamanuiaga o paipa e le faʻaogaina e mafai ona latou faʻatinoina lelei i nisi tulaga faigata, e le gata i le malulu pe vevela siosiomaga.

 

I se faapuupuuga, o le tele o paipa uʻamea lapotopoto ua avea ma mea e sili ona fiafia i ai i le tele o talosaga paipa faapisinisi, e aofia ai le fausiaina o vaa, paipa, suauʻu suauʻu, masini suauʻu, vaʻa mamafa, vaega masini ma vaʻa i fafo i aso nei. Faʻavae i luga o au manaʻoga faʻapitoa o talosaga, e mafai ona e filifilia le paipa talafeagai mo lau poloketi lata mai.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFale


Taimi meli: Me-31-2018
WhatsApp Online Chat!