itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Aisea e fa'aoga ai le paipa u'amea u'amea Tianjin i au galuega fa'atino

Mo se taimi umi, Tianjin paipa uamea ei ai se tulaga sili i le alamanuia paipa uamea i le lalolagi. Faatasi ai ma le tele o tausaga o le gaosiga ma le faagasologa o le poto masani, o aso nei Tianjin uʻumea uamea paipa gaosiga tekinolosi ua maua atili faaleleia ma matua. O nisi vaega gaogao e lapotopoto tulimanu e maua ai se puipuiga e sili atu nai lo tulimanu ma'ai. E moni lava lenei mea mo sooga i totonu o vaega o'ogo lapotopoto o loʻo i ai se sologa lelei mai le tasi vaega i le isi. I le taimi nei, o lenei puipuiga sili atu e faʻapupulaina ai le vaitaimi puipuia o paʻu mai le pala.

paipa vaega omo

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le faatinoga o le fuafuaga a le atunuu "alu i fafo" ma le globalization tamaoaiga faava o malo, Tianjin uelo uamea paipa o loo auai malosi i le maketi faava o malo ma ua faia se sao taua tele i fefaatauaiga faava o malo pisinisi. I le maketi paipa uamea o loʻo i ai nei, e mafai ona vaevaeina Tianjin paipa uʻamea uʻamea i saʻo suʻisuʻi paipa uelo ma lilivau paipa e pei o foliga eseese o paipa uamea. I aso nei, o paipa uʻamea uʻamea ua faʻaaogaina lautele o se tasi o mea faufale sili ona taua i galuega faufale. Tianjin uʻamea paipa uamea o loʻo i ai se faʻamautinoaga sili ona lelei, faʻapea foʻi ma se vaega atoatoa o faʻamatalaga, lea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o ituaiga uma o le olaga mo faʻamoemoega aoga.

I aso nei, ua avea Tianjin uelo uamea paipa o se vaega taua o le gaosiga o tagata ma le olaga. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻaagafesootai, o le tele ma le tele o le tele o kamupani paipa uʻamea fou ua tulaʻi mai ina ia maua se atinaʻe vave i totonu o le uʻamea. Tianjin DaQiuzhuang, o se lauiloa uelo uamea faavae gaosiga o le mea e mafai ona e maua ai au paipa uamea faamalieloto ma lava le onosai ma le manuia. I tausaga talu ai nei, maketi fefaʻatauaʻiga mai fafo e aofia ai le tele o avanoa atinaʻe, lea e tatau ona feagai ai le au gaosi paipa uʻamea Tianjin ma avanoa eseese faʻapea foʻi ma luitau faʻafuaseʻi poʻo faʻafitauli i le taimi nei. I lena tulaga, e foliga mai e matua taua tele mo pisinisi uʻamea e sili atu le gauai atu i maketi tau fefaʻatauaʻiga i fafo i se taimi umi.

E tusa ai ma tau o paipa uamea, e fautuaina le faia o se paketi talafeagai mo le tau o le faatauina mai. I se tulaga, o le a fesoasoani lea ia i tatou e aloese mai ituaiga uma o mea tauaso i le faʻatauga, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le tau faʻasaoina, ina ia iu ai ina faʻatau oloa lelei. Tianjin u'amea paipa uamea e masani ona i ai le tau talafeagai lelei i le maketi. Ona o lona umi ma le anti-corrosive meatotino, galvanized paipa uamea e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina, lea i sina tikeri e teu ai le tele o tupe i le taimi o le galuega faʻaleleia.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFetu


Taimi meli: Nov-26-2019
WhatsApp Online Chat!