itulau-fa'ailoga

Tala Fou

E faʻafefea ona vaʻavaʻai i le paipa Saina i le maketi o paipa uʻamea faavaomalo

I le taimi nei, o Saina o se tasi o le lalolagi sili ona tele oloa faʻatau atu i fafo i le maketi paipa faavaomalo. O tausaga taʻitasi, e auina atu e Saina le tele o ituaiga paipa eseese i maketi faavaomalo, e pei opaipa uamea lapotopoto, paipa uamea rectangular, paipa uamea sikuea ma isi. I le isi itu, o Saina o se tasi o paipa uʻamea sili ona tele i le lalolagi, o loʻo i ai nei le faʻaogaina o le uamea i nisi tulaga o le a i ai se aafiaga faʻapitoa i maketi paipa paipa i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo i se taimi puupuu.

E le mafai ona fa'afitia o le fa'aletonu o lo'o i ai nei le gaosiga o u'amea i totonu o maketi i totonu o le atunu'u, i nisi tulaga, o le a tele sona a'afiaga i letau paipa uamea. I le isi itu, o le mea ua tupu i tau uʻamea o le a mafua ai foʻi ni fesuiaiga o tau i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi nei, o loʻo i ai se galu tele mo tau paipa uʻamea i le fale ma fafo atu maketi, lea e mafua mai i mea mataʻutia (uamea) ma le le paleni i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i maketi. O le mea lea, i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu, o loʻo taumafai nisi o loʻo tuʻuina atu paipa e faʻafetaui le fausaga o gaosiga e aloese ai mai le faʻalavelave le talafeagai. E manino lava, o lenei mea o le a atagia i le gaosiga o le pulega opaipa u'amea taai maluluma isi ituaiga o paipa uamea i aso a sau.

O le faʻatinoga o le Tulafono fou o le Puipuiga o le Siʻosiʻomaga i le 2015 ua tuʻuina atu ai manaʻoga maualuluga ma tulaga faʻamaonia sili atu i luga o le uʻamea. E tusa ai ma le manaʻoga o le atinaʻe lanu meamata, ua faʻateleina e le kamupani uamea a Saina le faʻaogaina o tupe faavae, taleni, suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe, ma faia suʻesuʻega taua i le augatupulaga fou o faiga toe faʻaaogaina mo le gaosiga o le uamea, gaosiga lanu meamata, ma le pulega o le siosiomaga, ma isi. I le taimi nei, o le tele o atinaʻe tetele a le malo i totonu o le atunuʻu, aemaise o se ulugalii lauiloafai paipa uameaua amata ona tali atu i faiga fa'avae a le atunu'u, ma fa'agaoioia faiga e fai ai ni suiga talafeagai ma fa'aleleia atili i le fa'asaoina o le malosi ma le puipuiga o le si'osi'omaga talu ai nei.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le faʻaonaponei a le atunuʻu ma le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le tamaoaiga i le lalolagi atoa, o loʻo faia foi e Saina se sao taua i le pisinisi paipa faavaomalo. Aemaise lava, ua faʻateleina le faʻatauina atu o uamea a Saina i tausaga talu ai ona o le faʻatupulaia o manaʻoga i maketi faʻavaomalo ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, ma le faʻaleleia o le faʻatauvaʻa o oloa uʻamea a Saina. I le taimi nei, O le uʻamea uʻamea, faʻamaoni i le tautuaina o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma le faʻamalieina o manaʻoga o pisinisi i lalo, o loʻo faʻaleleia pea le faʻafefiloi o oloa ma faʻaleleia le lelei o oloa.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leloli


Taimi meli: Apr-23-2018
WhatsApp Online Chat!