itulau-fa'ailoga

Tala Fou

Le tausiga lelei o paipa u'amea uamea vevela vevela i talosaga

I le maketi o le paipa uamea o loʻo i ai nei, o le paipa uʻamea uamea vevela ua lauiloa tele i tagata ona o lona tau aoga, faʻaogaina-saoloto le puipuia o le corrosion system lea o le a mafai ona tumau mo le tele o tausaga e oʻo lava i siosiomaga sili ona leaga. I le tulaga fa'atekinisi, o le fa'amama o le paipa u'amea vevela e sili atu le pala nai lo le u'amea ma le sila. Ae ui i lea, ona o ana tekinolosi faʻapitoa faʻagasologa ma tau maualuga o gaosiga, o le paipa uʻamea vevela ua i ai se tau paipa uʻamea maualuga atu nai lo isi paipa masani i le maketi uʻamea.

paipa uamea uamea

Galvanizing e na'o le ufiufi o le zinc i luga o oloa u'amea. E pei o le vali, o le u'amea fa'apipi'i e puipuia ai oloa u'amea mai le pala e ala i le faia o se pa puipui i le va o le fa'avae u'amea ma le si'osi'omaga, ae o le galvanizing e sili atu le la'a e tasi nai lo le vali. I le avea ai o se tagata gaosi paipa uʻamea faʻapolofesa, matou te fautua atu e faʻaoga lelei vali e toe faʻaleleia lelei le puipuiga o le corrosion atoa i vaega faʻafefe i nisi tulaga. E masani lava o vali nei e maua i totonu o atigi apa po'o totonu o atigipusa e talafeagai mo le pulumu poʻo le faʻaogaina.

I le tele o tulaga, o le lipeaina o paipa uamea uamea vevela e aofia ai ituaiga masani o mea leaga poʻo le faʻaleagaina o le paipa, e pei o le pala i totonu ma fafo, faʻapea foʻi ma tulaga e tele mea leaga. E tusa ai ma nisi o paipa u'amea taai malulu, o le pa'i ma le toe fa'aleleia o pa'u u'amea u'amea vevela e taua tele e fa'amautu ai le pa puipui ma le puipuiga o le cathodic fa'apea fo'i ma le fa'amautinoaina o le umi. E ui lava o le paʻu vevela faʻafefeteina e matua teteʻe i le faʻaleagaina, e mafai ona tupu ni gaogao laiti poʻo ni faaletonu i le faʻapipiʻiina i le taimi o le faʻaogaina o le galvanizing poʻo ona o le le lelei o le taulimaina o le uamea pe a uma le galvanizing. Pa'i-i luga ma toe faaleleia o uamea uamea e faigofie pe fou uamea po o le tautua mo le tele o tausaga. E tutusa lava le faiga, ae e tele atu tapulaʻa i le faʻatagaina o le toe faʻaleleia o se oloa fou nai lo le mea na faʻaaogaina. O le faʻatapulaʻa autu i le faʻamatalaga mo le toe faʻaleleia o mea fou galvanized o le tele o le vaega lea o loʻo faʻamatala atu i totonu o faʻamatalaga galvanizing oloa. Ma o le isi mataupu o le faʻamatalaga mo le paʻi ma le toe faʻaleleia o le mafiafia o le ufiufi o le vaega toe faaleleia.

O le Hot Dip Galvanizing e masani lava ona ausia i ni auala se lua, e faʻaofuofu pe faʻaofuina le uʻamea i se vai vai taele pe a uma faiga eseese. O lenei ufiufi puipui o le interdiffusion o le zinc ma le uʻamea, lea e tumau mo le tele o tausaga. Ae peita'i, afai e te mana'omia le tipiina, u'elo po'o le fa'atupuina o mea, e fa'apea e fau muamua, ona fa'ameamea lea.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leloli


Taimi meli: Iul-09-2018
WhatsApp Online Chat!